StrengthLifting

Izgradi mišiće
i postani jači
u 90 dana!

Ovo je program treninga s kojim ćete postati JAČI, dizati VEĆE težine i naučiti sve vježbe s UTEZIMA.

Od čega se sastoji STRENGTHLIFTING
grupni program treninga?

Ovaj program sačinjavaju OSNOVNE i POMOĆNE vježbe. Pod osnovne vježbe spadaju različite varijante mrtvih dizanja, čučnjeva, bench press-a, potisaka i povlačenja dok pod pomoćne spadaju vježbe za manje mišićne grupe poput različitih vježbi za biceps, triceps, ramena, trbuh, leđa. Također ćete izvoditi različite varijante vježbi poput čučnjeva sa lancima i elastičnim trakama, farmer walkova, hip thrusta, iskoraka i sl.

Treninzi su napravljeni na način da se bilježi progresija sa brojem serija, brojem ponavljanja, većim težinama uz obavezno učenje pravilne tehnike izvođenja te asistenciju, korekcije, pomaganje i individualno doziranje za svakog vježbača. Cijelo vrijeme imate vođenje i motivaciju od strane trenera koji također stoji na raspolaganju za sva pitanja vezana uz trening i vježbe.

Dobiti ćete smjernice za prehranu i dodatke prehrani koji će vam omogućiti da brže napredujete s povećanjem mišićne mase i snage.

Na početku programa napraviti ćemo mjerenje sastava tijela (tanita vaga, kaliper i mjerenje opsega) te inicijalno mjerenje težina koje možete podići u mrtvom dizanje, stražnjem čučnju i bench pressu.

Kome je namijenjen STRENGTHLIFTING program?

Ovaj program je namijenjen svakom REKREATIVCU bez obzira da li ima ili nema prethodno iskustvo u treningu s utezima.

Kroz ovaj program treninga se uči većina vježbi s utezima, zatim pravilno izvođenje, asistencija kod vježbi te se provodi progresija u treningu.

Kroz progresiju u treningu svaki član grupe će napredovati u svojoj snazi i jakosti tj. povećati će težine s kojima izvodi vježbe te će promijeniti i tjelesni izgled odnosno doći će do povećanja mišićne mase i smanjenja potkožnog masnog tkiva.

Koji su ciljevi
STRENGTHLIFTING
programa?

Ciljevi ovog programa su povećanje SNAGE, povećanje JAKOSTI, učenje i usavršavanje TEHNIKE IZVOĐENJA VJEŽBI, povećanje TEŽINE UTEGA s kojima se izvode pojedine vježbe, povećanje MIŠIĆNE MASE, smanjenje POTKOŽNOG MASNOG TKIVA.

Ograničen broj mjesta!

Dugi niz godina naši grupni treninzi sinonim su za kvalitetu. Zbog toga imamo ograničen broj mjesta.

Pošto je ovo program treninga u kojem trener radi progresiju s vježbačima, radi se s velikim težinama i uče se nove vježbe broj vježbača ograničen je na 8 u jednoj grupi!

Što očekivati od STRENGTHLIFTING programa?

Od ovog programa treninga već kroz 30 dana možete očekivati znatno povećanje vlastite snage i jakosti te promjene u sastavu tijela odnosno povećanju mišićne mase i smanjenju potkožnog masnog tkiva.

Ako ćete biti redoviti kroz 90 dana možete očekivati nevjerojatne promjene za koje niste niti znali da je vaše tijelo moguće.

Ako si cijeli život mršav i želiš napokon to promijeniti onda je ovih 90 dana najbolje što možeš učiniti za sebe.

Ukoliko si srednji ili napredni vježbač i došao si do „platoa“ i zastoja u treningu također se prijavi za ovaj program jer te u 90 dana možemo dovesti na puno veći nivo od onog koji bi napravio sam.

Nakon završetka ovog 90-dnevnog programa biti ćeš spreman za samostalne treninge ili možeš nastaviti suradnju s nama.

Gdje se nalazimo?