ONLINE trening za rekreativce

Napravi
suradnju s
fitness
trenerom

i ostvari svoju idealnu formu!

Skinite potkožno masno tkivo, oblikujte mišiće,
postanite produktivniji i osjećajte se bolje uz pomoć
Marina Bašića i njegovog trenerskog tima

Kako odabrati idealan program treninga ako ste rekreativac?

Svaki rekreativac treba provoditi fitnes treninge s ciljem da se osjeća bolje, da promijeni svoje tijelo te da postane mobilniji i fleksibilniji, snažniji, smanji potkožno masno tkivo, izgleda bolje, postan produktivniji na poslu te da bude bolji muž, žena, otac ili majka.
 
To je dužnost koju imamo ne samo prema svojem tijelu nego i prema svojoj obitelji i kolegama na poslu. Naše tijelo je naš hram. Naše tijelo je nešto što ćemo imati cijeli život i ne možemo ga zamijeniti te ga zbog toga moramo održavati najbolje što možemo.
 
Možda živite u mjestu gdje nema fitnes trenera ili trener koji je radio s vama nije ostvario rezultate koje ste željeli. Također možda želite raditi s nekim tko ima više iskustva s osobama poput vas. Razlog što nemate osobnog trenera je možda i taj što vam je financijski preskup.
 

Za te sve probleme imamo rješenje. Pristupite našem ONLINE programu za REKREATIVCE!

online-trening-za-rekreativce.jpg
basic-gym-one-trening-za-rekreativce.jpg

Tko može sudjelovati?

Svaki rekreativac bez obzira da li već trenira godinama ili tek kreće sa vježbanjem. U zadnjih 20 godina Marino Bašić je zajedno sa svojim trenerima kroz grupne, individualne, poluindividualne i online programe treninga doveo u idealnu formu preko 1000 ljudi.
 
Svakodnevno u njegovoj dvorani Basic Gym One u kojoj radi zajedno sa 7 trenera dolaze osobe poput vas koje žele postići idealnu formu. Dosad su svi ostvarili svoje ciljeve pa nema razloga da i vi ne napravite isto.
 
Također nije prepreka što ste udaljeni od dvorane i što ćete raditi online jer će vam biti pružena ista kvaliteta kao da ste u dvorani. Trebati će malo više vašeg zalaganja i motivacije ali mi smo tu da vam pomognemo i u tom dijelu.

Kako ćete biti sigurni da će biti napravljena kvalitetna analiza vašeg trenutnog stanja?

Prije sastavljanja programa ispunjavate opsežan upitnik koji mi analiziramo zajedno sa našim fizioterapeutom i nutricionistima te na osnovu vaših podataka i informacija te ciljeva koje želite postići dizajniramo program treninga za vas koji vi možete provoditi ovisno o rekvizitima s kojima želite raditi ili kod kuće ili u teretani.

Vaš je odabir a mi smo spremni i za jedno i drugo napraviti siguran i kvalitetan program treninga koji će donijeti rezultat. Nakon analize upitnika koji ste ispunili obavljamo s vama telefonski razgovor da bi dobili još dodatne informacije te onda krećemo u izradu programa treninga za vas.

Kako ćete znati da su odabrane dobre vježbe i protokoli vježbanja koji će vam pomoći da ostvarite željene ciljeva?

Ima preko 20 godina iskustva u radu s osobama poput vas te osim toga svaki program mijenjamo i prilagođavamo ako vidimo da ne idemo prema ciljevima koje želite ili ako dođe do zastoja u napretku.

Što s prehranom
i dodacima prehrani?

Program prehrane i eventualnih dodataka prehrani radimo u suradnji sa nutricionistima koji također na osnovu vašeg upitnika daju savjete i upute kojih se trebate pridržavati da bi ostvarili željene ciljeve.

Da li ćete imati dovoljno dobru podršku vašeg ONLINE trenera da ne odustanete od programa treninga?

Svaki naš online klijent dobije jednog trenera koji mu je dnevno na raspolaganju za sva pitanja vezana uz trening, te s kojim radi tjednu analizu treninga i napretka te eventualne promjene i modifikacije programa treninga.

Ako želiš napraviti
promjenu:

  • Smanjiti potkožno masno tkivo
  • Oblikovati mišiće
  • Dobiti mišićnu masu (ako vam je to cilj)
  • Skinuti kilograme (ako vam je to cilj)
  • Bolje izgledati i biti zdraviji
  • Imati više energije i biti produktivniji

Ako želiš da ti dajemo
podršku kroz:

  • Programi treninga (sa video vježbama)
  • Programi prehrane (sa uputama)
  • Dnevni i tjedni pozivi kroz koje dobijemo tvoju povratnu informaciju i radimo potrebne izmjene programa treninga i prehrane
“Niti jedan čovjek nema pravo biti neznalica što se tiče tjelesnog vježbanja.
Sramota je za čovjeka ostariti, a ne vidjeti ljepotu i snagu za koje je njegovo tijelo sposobno.”
marino-basic-socrates-quote.jpg

Prijavi se sada i kontaktirat ćemo te!