Online Bodybuilding Trening

Izgradi
savršeno tijelo
u 12 mjeseci!

Izgradi mišićnu masu i napravi mišićnu definiciju kroz naš program treninga s utezima
 • Da li imate problema s dobivanjem mišićne mase? Probali ste različite programe treninga ali ništa ne funkcionira?
 • Da li ste možda povećali mišićnu masu ali ste istovremeno nabacili i nepotrebnu masnoću na sebe?
 • Možda ste zadovoljni sa kilogramima i mišićnom masom ali ne znate kako napraviti definiciju a da ne izgubite mišiće?
 • Već dugo vremena idete u teretanu ali niste sigurni da li su vježbe koje ste odabrali najbolje za vas te niste sigurni da li ih pravilno izvodite?
 • Tražite odgovore na pitanja koje vježbe izvoditi, koliko vježbi izvoditi u treningu, koliko vježbi za pojedine mišićne grupe, koliko serija, koliko ponavljanja, koji tempo izvedbe, koja pauza između serija i vježbi?

Za sve to imamo odgovore i rješenje!

Za koga je namijenjen Online BODYBUILDING trening?

Naš Online program treninga je namijenjen svakom muškarcu koji želi izgraditi svoje tijelo na brz, siguran i efikasan način trenirajući s utezima u bilo kojoj teretani (kućna teretana ili bilo koji komercijalni fitnes centar).

Ovaj program treninga je provjeren te funkcionira za svakoga ali u svakom slučaju mi vas vodimo kroz cijeli proces od adaptacije u treningu, dobivanja mišićne mase, povećanja snage pa sve do postizanja mišićne definicije.

Sudjelovati može netko tko nije nikad vježbao ili je početnik ali mogu sudjelovati i osobe koje su napredni vježbači.

Ne postoje nikakva ograničenja jer u slučaju da vam neke vježbe ne odgovaraju (ne sviđaju vam se ili osjećate bol) mi ćemo promijeniti vježbu i modificirati trening za vas. 

Ako imate neka tjelesna ograničenja zbog prijašnjih povreda tada ćemo u konzultaciji sa našim fizioterapeutom odabrati vježbe koje možete izvoditi.

Također ćete dobiti kompletne upute vezane uz prehranu i dodatke prehrane.

Kako izgleda Online BODYBUILDING trening?

online-bodybuilding-trening.jpg

Uvodni dio

Nakon što pristupite našem Online BODYBUILDING programu ispuniti ćete upitnik u kojem ćete nam dati informacije o svojem trenutnom stanju, mogućim ograničenjima te ciljevima koje želite postići.

Poslije upitnika slijedi telefonski razgovor u kojem dobivamo dodatne informacije o vama da bi našli najbolji način da vam pomognemo.

Nakon razgovora ćemo napraviti kratka, jednostavna mjerenja da bi kasnije mogli vidjeti napredak.

Program treninga

 • Program treninga traje 12 mjeseci
 • Program je podijeljen na FAZE (faza anatomske adaptacije – pripreme mišića, tetiva i ligamenata, faze hipertofije – dobivanja mišićne mase, faze definicije – kapilarizacija i vaskularizacija)
 • Broj treninga tjedno ovisi o fazi u kojoj se nalazite (mišićna masa, definicija). Isto tako ovisi i odabir vježbi, serija i ponavljanja te tempo izvedbe kao i pauze u treningu.
 • Svi treninzi su napravljeni kroz videa (sa objašnjenjima, savjetima i trikovima da dobijete bolji efekt)
 • Facebook grupa (u kojoj svakodnevno dobivate savjete o treningu, prehrani i motivaciji)
 • Osobnog trenera telefonski na raspolaganju za sva pitanja i savjete vezane uz trening, prehranu, dodatke prehrani te motivaciju

Program prehrane

Kompletni program prehrane je napravljen od naših nutricionista povezan sa iskustvima vrhunskih bodybuildera koji su to sve prošli na sebi i na drugima puno puta te su nam otkrili mnoge tajne koje ćemo podijeliti s vama.

Program prehrane je jednostavan, efikasan, lako provodljiv, daje rezultate te vas ne izgladnjuje i ne stavlja vas u stanje koje može biti opasno po vaše zdravlje.

Dodaci prehrane

Zajedno sa našim nutricionistima odabrali smo za vas dodatke prehrani koji djeluju i koji će vam pomoći da ostvarite željene ciljeve.

Razlog je taj što ne želimo da bacate novac na preparate koji ne djeluju ili ugrožavate svoje zdravlje s preparatima koji mogu biti opasni.

Podrška i praćenje:

Ono što je najbitnije je da vam telefonski skoro NON – STOP dostupna dva trenera za bilo kakva pitanja vezana uz trening, prehranu te motivaciju.

Dodatni sadržaj:

U dodatnom sadržaju ćete dobiti posebna objašnjenja za određene vježbe, program treninga za povećanje snage (ako želite) te savjete o prevenciji od povreda (velik broj vježbača napravi sitne povrede vježbajući u teretani, a mi to s vama želimo izbjeći jer to usporava napredak) te savjete o oporavku i regeneraciji da bi bili spremni za svaki sljedeći trening.

Ako želiš napraviti životnu promjenu i kroz 12 mjeseci izgraditi mišićavo, muško tijelo sa optimalnim odnosom mišićne mase i mišićne definicije,
pristupi našem Online BODYBUILDING programu!

Prijavi se sada i kontaktirati ćemo te!