Muscle Kamp

Povećajte mišićnu masu
ili definirajte
mišiće!

Naučite vježbati s utezima, naučite sustave treninga i ukomponirajte ih u raspored usklađen s prehranom!

Mnogi od vas žele povećati mišićnu masu ili definirati mišiće, možda želite naučiti vježbati s utezima, naučiti sustave treninga s utezima, ukomponirati sve to u tjedni, mjesečni i godišnji raspored i uskladiti sa prehranom i dodacima prehrani. To je puno pitanja za koje treba više vremena da se dobiju odgovori!

Da bi vam pomogli u tome Norbert i ja smo napravili vikend MUSCLE CAMP u kojem ćemo vam dati odgovore na vaša pitanja kroz 3 dana teoretsko – praktičnih predavanja i treninga.

Zašto MUSCLE CAMP?

Jako puno upita dobivamo od vježbača koji su početnici ali zbog velike količine informacija koja se nalazi na društvenim mrežama i internetu su zbunjeni kako da krenu. S druge strane nam se javljaju napredni vježbači koji su došli do određenog nivoa i ne znaju kako dalje.

Također mnogi fitnes i kondicijski treneri dobivaju klijente koji žele raditi sustave i metode treninga koje su povezane sa bodybuildingom i treningom s utezima pa su treneri primorani povećati svoje teoretsko i praktično znanje.

Zbog toga smo odlučili napraviti ovakav vikend kamp da bi mogli svim polaznicima kampa dati savjete, informacije i smjernice koje će im omogućit da poboljšaju svoje treninge a samim time ostvare i željene ciljeve.

Kome je namijenjen
MUSCLE CAMP?

MUSCLE CAMP je namijenjen osobama koje nemaju nikakvog iskustva u treningu ili su tek počeli trenirati kao i onima koji su napredni vježbači.

Također su dobrodošli i kondicijski i fitnes treneri koji žele unaprijediti svoje znanje o ovim metodama treninga i vježbanja.

Gdje i kada se održava?

Prvi MUSCLE CAMP će biti održan u Ivanić-Gradu, u hotelu Sport. Odabrali smo Ivanić – Grad jer je blizu Zagreba a opet imamo mir da se možemo posvetiti teretani kroz cijeli vikend.

Hotel ima odličnu teretanu i dobre uvjete za provođenje kampa. O terminu ćete biti obaviješteni nakon što pošaljete poruku.

Koliko dugo traje?

MUSCLE CAMP traje od petka popodne pa do nedjelje popodne. To ispadne puna 2 dana. Želimo da puno toga napravimo ali opet i da bude radno – opuštena atmosfera.

Kroz 2 dana se može puno toga naučiti i probati te kasnije primjenjivati u svom treningu.

Kakav je raspored kampa?

Petak popodne – teoretsko predavanje vezano uz trening i prehranu.
Subota ujutro i subota popodne praktični treninzi.
Nedjelja ujutro teoretsko – praktični.

Teme: Osnovne i pomoćne vježbe (pravilno izvođenje i varijante) po mišićnim grupama, disanje i asistencija, pravilno zagrijavanje, sustavi treninga s utezima (superserije, opadajuće serije i sl.), planiranje i programiranje treninga, prehrana i dodaci prehrani, te naravno odgovori na sva vaša pitanja.

Koja je cijena kampa?

Cijena kampa se odnosi na 2 noćenja s punim pansionom (doručak, ručak i večera), korištenje teretane i saune + sva edukacija. Cijena će uskoro biti objavljena.

To je promotivna cijena jer je prvi kamp koji provodimo a broj ljudi je ograničen na 12.

Pošalji poruku i obavijestiti ćemo te kad je sljedeći termin!

Pošalji poruku i prijavi se za MUSCLE KAMP!