Basic Training For Life

Grupni trening za svakog
rekreativca!

Program treninga koji će vas dovesti u idealnu formu

Postanite najbolja verzija sebe
i živite kvalitetniji život!

IDEALNA FORMA ne odnosi se samo na tjelesni izgled. To je razvijenost tjelesnih sposobnosti (snage, jakosti, izdržljivosti, mobilnosti, fleksibilnosti, koordinacije, eksplozivnosti i dr.) zajedno s tjelesnim izgledom i mentalnom snagom.

Na prvom mjestu su zdravlje i dobar osjećaj dok vježbamo. Ako izuzmemo bilo koji dio jednadžbe, nećemo biti u IDEALNOJ FORMI. Cilj dobrog sustava treninga je razvijanje svih navedenih dijelova.

Bila bi velika šteta da vam život prođe, a da ne osjetite što je vaše tijelo u stanju postići.

Ograničen broj mjesta!

Dugi niz godina naši grupni treninzi sinonim su za kvalitetu. Kako bismo je održali, broj aktivnih članova na grupnim treninzima ograničen je na 300, a po terminu na 15 ili 20 članova. Zaboravite na gužvu i uživajte u svom slobodnom vremenu.

Odaberite kvalitetniji život, dugovječnost i vitalnost!

Na nagovor bližnjih koji već treniraju sam došao na treninge u Basic Gym One. Najviše mi se sviđa što su treninzi zanimljivi i dinamični te pristupačni treneri. S treninzima sam dobio veću motivaciju i volju za vježbanjem. Bolji izgled, bolji sastav tijela i veća jakost i snaga su samo neki od rezultata koje sam postigao za vrijeme treniranja. Treninge preporučam svima koji žele biti zdraviji i osjećati se dobro u svojem tijelu.
A.M. - član Basic Gym One
Želja za boljim općim stanjem organizma me potaknula za treniranje u Basic Gym One-u. Najviše mi se sviđa što je uvijek dobra atmosfera i sama koncepcija treninga je super.Dobila sam upornost, spoznaju da mogu više dati od sebe nego što sam očekivala. Rezultate koje sam postigla su u vidu boljeg fizičkog i psihičkog stanja.Dolazim već godinama, preporučila bi apsolutno svima da dođu.
A.Š. - članica Basic Gym One
Loše fizičko stanje i česte ozljede su me potaknule da krenem trenirati u Basic Gymu One-u. Najviše mi se sviđa što koristite veliku količinu rekvizita tijekom treninga, te što imate ljubazne i jako kvalitetne trenere. Od dolaska u teretanu najviše sam stekao disciplinu, odnosno kontinuitet u treninzima. Postigao sam rezultate poput povećanja mišićne mase i smanjenja potkožnog masnog tkiva. Treninge Basic Gyma One-a bi preporučio apsolutno svima!
M.B. - član Basic Gym One
Višak kilograma i prijatelji koji dolaze u Basic Gym One su me potaknuli da i ja krenem s treninzima. Najviše mi se sviđa dinamičnost u treninzima te intenzitet kojim se odvijaju treninzi. Nisam očekivao, a dobio sam odlične i motivirajuće trenere s kreativnim treninzima. Konkretne rezultate koje sam dobio su gubitak masti, bolji izgled i bolji sastav tijela. Svima koji žele boljitak za tijelo preporučam treninge u Basic Gymu!
M.H. - član Basic Gym One
Organizacija treninga, velik raspon termina, dinamika i različiti treninzi je sve ono što me privuklo na treninge Basic Gym One-a. Najviše mi se sviđa što su treneri pristupačni, pomažu sugestijama za vrijeme treninga te treninzi koji su dinamični, zanimljivi i razlikuju se. Nakon svakog treninga dobijem još više energije za ostatak dana. Rezultate koje sam postigla su gubitak kilograma, naziranje mišića i dodatnu energiju! Treninge bi preporučila svima koji imaju na umu početi trenirati, a ne osjećaju se ugodno tijekom samostalnog izvođenja treninga u teretanama jer su ovdje grupni treninzi s individualnim pristupom trenera te preporuka naravno svima onima koji žele dobrobit zdravlju.
Š.C. - članica Basic Gym One

Sigurno ćemo naći najbolji način za tebe
da te dovedemo u FORMU ŽIVOTA.

Gdje se nalazimo?

Pošalji nam poruku te popričaj
s našim trenerima o svojim ciljevima i željama.