Change for Life

Vlastitim tijelom do idealne forme!

Trenirajte bilo kad i bilo gdje koristeći samo vlastito tijelo uz pomoć našeg trenerskog tima.

Koja su ograničenja
u današnje vrijeme?

U današnje vrijeme velik broj ljudi ima puno poslovnih, privatnih i obiteljskih obaveza. Zbog toga je teško imati neki fiksni termin kad ćete trenirati.

Drugi problem je nemogućnost angažiranja osobnog trenera ili nemogućnost odlaska na grupne treninge koje želite. Možda vam je financijski nedostupno, možda ne možete organizirati vrijeme za trening ili jednostavno u vašoj blizini ne postoji trening koji vas privlači.

Ako opet trenirate kod kuće možda nemate niti jedan rekvizit a ne znate kako posložiti svoje treninge u odnosu na ciljeve koje želite postići.

Za to smo našli rješenje. Pristupite našem BG1 Online BODYWEIGHT treningu!

Kome je namijenjen BG1
Online Bodyweight trening?

Naš Online program treninga je namijenjen svakom muškarcu i ženi starijem od 18 godina koji želi odvojiti 60 minuta 3x tjedno za vježbanje.

Sudjelovati može netko tko nije nikad vježbao ili je početnik ali mogu sudjelovati i osobe koje su napredni vježbači.

Ne postoje nikakva ograničenja da trenirate jer u slučaju da vam neke vježbe ne odgovaraju (ne sviđaju vam se ili osjećate bol) mi ćemo promijeniti vježbu i modificirati trening za vas. Ako imate neka tjelesna ograničenja zbog prijašnjih povreda tada ćemo u konzultaciji sa našim fizioterapeutom odabrati vježbe koje možete izvoditi.

Za vježbanje vam je potrebno samo vlastito tijelo te kod nekih vježbi stolica, stol ili štap (metla ili kišobran).

Kako izgleda BG1 Online Bodyweight trening?

Nakon što pristupite našem BG1 Online BODYWEIGHT programu ispuniti ćete upitnik u kojem ćete nam dati informacije o svojem trenutnom stanju, mogućim ograničenjima te ciljevima koje želite postići.

Nakon toga ćete napraviti kratka, jednostavna mjerenja i testiranja da bi kasnije mogli vidjeti napredak. Jako je bitno da sve bude vidljivo i mjerljivo.

Program treninga:

 • Program treninga traje 3 mjeseca
 • Provodite 3 treninga tjedno
 • Svaki trening traje 60 minuta
 • Treninzi su napravljeni u real – time vremenu što znači da gledate trenera i izvodite vježbe što čini program jednostavnim za provedbu za svakoga. Uvijek možete stisnuti stop na videu. Znači da nema žurbe niti straha da nešto nećete moći napraviti
 • Dobiti ćete i dnevnik praćenja u koji možete (ako želite) voditi bilješke o treningu i prehrani

Program prehrane:

Kompletni program prehrane je napravljen od naših nutricionista.

Jednstavan je, efikasan, lako provodljiv, daje rezultate te vas ne izgladnjuje i ne stavlja stanje koje može biti opasno po vaše zdravlje.

Dodatni sadržaj:

Uz sve to dobijete i dodatne video savjete za trening, prehranu, zdravlje i promjenu cijelog životnog stila da bi brže i lakše postigli željene ciljeve. Također ćete dobiti i knjigu Marina Bašića „Do mišića bez utega“

Podrška i praćenje:

Ono što je najvažnije je da dobijete jednog od naših trenera koji je zadužen za vas te ga imate telefonski na raspolaganju vezano uz promjene treninga, savjete, motivaciju te kontrolu vašeg treninga.

To je sve napravljeno iz razloga da bi imali potpuni uvid u vaš napredak te da možemo odmah reagirati u slučaju da ne napredujete po planu.

Bonus:

Svi koji krenu sa BG1 Online Bodyweight treningom dobiju besplatnih 10 grupnih treninga u našoj dvorani Basic Gym One u Zagrebu. To znači da ako koristite naš Online program te dođete turistički ili poslovno u Zagreb imate mjesto za odličan trening.

Ako želiš napraviti promjenu:

 • Smanjiti potkožno masno tkivo
 • Skinuti kilograme (ako vam je to cilj)
 • Oblikovati tijelo
 • Bolje izgledati i biti zdraviji
 • Imati više energije i biti produktivniji

Ako želiš podršku kroz:

 • Programe treninga (sa video vježbama)
 • Programe prehrane (sa uputama)

Dnevne i tjedne pozive kroz koje dobijemo tvoju povratnu informaciju i radimo potrebne izmjene programa treninga i prehrane